Agenda/Nieuws van Vrienden van de Newfoundlander 2015/16

 

November

Januarie

Februari   
maart
April          
mei            
Juni            
Juli             
Augustus    
September     Het is 18 september met dit schrijven het is een poos stil geweest lang genoeg ik wil de draad weer eens op pakken weer gaan werken aan de website deze heeft een poos stil gelegen door allerlei bezigheden het afscheid van onze Dusty een Newfoundlander die met een kap om moest leven door allergie vreselijke tijd 9 jaar lang en niks kunnen doen voor hem het was een ware vriend nu ruim twee jaar later zijn we in het bezit van Bruno van het Knoselbos een bruine reu over 6 maanden word hij twee een reus van een Newfoundlander en we zijn ontzetend blij  met hem binnenkort meer                                                                         
Oktober   30 NEWFOUNDLANDERDAG2016/1TEZUTPHEN30oktober2016 Routebeschrijving: De Hanzehal ligt aan de Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen. Bij alle invalswegen in Zutphen staan borden die verwijzen naar de Hanzehof, de Hanzehal ligt direct achter de Hanzehof. Achter de hal is en grote parkeerplaats.
November We hebben de draad weer op gepakt met veel plezier er is nog een hoop werk te doen we hebben aan de website een forum toegevoegd om met elkaar ervaringen uit te wisselen  we hebben ook een facebook pagina opgestart elders op de website te vinden  dus druk met ontwikkelen :)
19 November
We hebben het extern forum dat we hadden ingeruild voor een intern forum dat op onze eigen server draaid  dit is leuker dan kun je het forum bewerken naar eigen inzicht.
je kunt ons nu vinden onder newfoundlander.eu vriendenvandenewfoundlander.nl newfoundlander.info brunovanhetknosselbos.nl newfoundlanderforum.nl